Потужні вітри не відступають: на Одещині оголосили штормове попередження

Сьогодні в Одесі очікується посилення вітру

Сьогодні в Одесі оголосили штормове попередження. Протягом доби 25 лютого пориви південно-східного вітру сягатимуть 15-20 м/с. Погода буде хмарною з проясненнями. Без опадів. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

“У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх осіб, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру  можливе падіння гілок та кабелів”, - йдеться в повідомленні мерії. 

Крім того, в міській раді закликали людей не наражатися на небезпеку, адже у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибиття до берега, а також їх дрейфування вздовж узбережжя. 

“Вкотре звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека знаходження в пляжній зоні є надто високою. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (мін) або предметів, схожих на них, в жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102”, - зазначили в міській раді. 

“Гарячі” лінії 

Цілодобова медична швидка допомога - 103

Патрульна служба МВС України в Одесі - 102

Оперативний міський центр "Швидка комунальна допомога" – 15-01

Погода на Одещині

26-27 лютого
Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів.
Вітер східний, 9-14 м/с, вночі 26 лютого місцями пориви, 15-17 м/с.
Температура вночі 0-5° С тепла, вдень 8-13° С тепла.

28-29 лютого
Без істотних опадів.
Температура вночі від 1°С морозу до 4°С тепла, вдень 7-12° С тепла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися