Ті, хто зараз знаходиться на передовій боротьби з епідемією, повинні отримувати гідні зарплати - Тимошенко

Ті, хто зараз знаходиться на передовій боротьби з епідемією, повинні отримувати гідні зарплати - Тимошенко

Захищаючи українців від коронавируса, в державі не мають права забувати про медиків, які вдень і вночі борються за здоров'я наших громадян. Про це глава партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила після відвідування ГУ "Одеський обласний лабораторний центр МОЗ України".

- Необхідно, нарешті, визнати, що наші медики - це багатство країни, її стратегічний ресурс. Лікарі, медсестри, санітарки, лаборанти, в тому числі представники немедичних професій, які трудяться в лікарнях - це сьогодні, по суті, наші рятувальники. Тому одна з головних задач в період боротьби з коронавірусів - подбати про гідну оплату праці медиків ", - вважає глава" Батьківщини ".

Юлія Тимошенко запевнила, що 20 жовтня під час засідання Верховної Ради буде наполягати на прийнятті постанови з чітким алгоритмом дій в ситуації з епідемією коронавируса, а також щодо перерозподілу коштів "ковідного" фонду.

- Ми зараз хочемо ухвалити постанову Верховної Ради, де я власноруч хочу розписати по пунктах конкретний план дій і запропонувати інакше розподілити "ковідний" фонд для того, щоб система боротьби з коронавірусів і система гідної оплати праці медиків нарешті запрацювала належним чином. Я запропоную парламенту, всім без винятку фракцій, об'єднатися з президентом і прийняти постановою цей алгоритм дій, а також правильний розподіл коштів в "ковідном" фонді, - підкреслила лідер партії.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися