Городяни зібрали 3000 голосів, щоб позбавити Ківалова звання Почесний громадянин Одеси

Городяни зібрали 3000 голосів, щоб позбавити Ківалова звання Почесний громадянин Одеси

Всього лише за пару днів було зібрано більше 3000 підписів під петицією на адресу Одеської міської ради з вимогою позбавити Сергія Ківалова звання "Почесний громадянин міста Одеси".

Як зазначив на своїй сторінці в Фейсбук один з активістів зі збору підписів - громадський діяч Святослав Огренчук, небайдужі городяни вийшли на акцію "Почесний брехун".

"Мета нашої акції - звернути увагу одеситів на безбожний вчинок Сергія Васильовича Ківалова і зібрати не менше п'яти тисяч підписів на ім'я секретаря Одеської міської ради, щоб він міг винести на сесію два проекти рішень. Перше рішення - про оновлення процедури присвоєння звання Почесного громадянина Одеси, а саме на сьогоднішній день є процедура присвоєння цього високого звання, але, на жаль, чомусь немає процедури позбавлення за поведінку, що дискредитує перед територіальною громадою, за порушення Конституції і законів України. Друге рішення - про позбавлення Сергія Васильовича Ківалова звання Почесного громадянина Одеси за його аферу з церковно-парафіяльною школою, а правильніше буде сказати - за богохульство. Адже це ж неприпустимо, щоб людина так цинічно обманював православних людей і міську владу. Сергій Ківалов обіцяв православним одеситам і міської влади побудувати церковно-приходську школу, в якій навчання буде безкоштовним, якщо міська влада виділить йому під будівництво 1,3 гектара землі на міжрейсова базі моряків на пільгових умовах. Землю на супер пільгових умовах Сергій Васильович отримав, і школу побудував, тільки от не безкоштовну церковно-приходську, а дуже дорогу елітну і приватну ", - зазначив Святослав Огренчук.

Нагадаємо, звання "Почесний громадянин міста Одеси" було урочисто присвоєно 15 червня 2004 р Сергію Ківалову за клопотанням колективу Одеської юридичної академії.

Джерело: comments.ua
Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися