Рятувальники показали, як гасили полум’я на місці прильоту в Одесі (ФОТО, ВІДЕО)

Вогонь охопив 3000 квадратних метрів

Внаслідок російського обстрілу в Одесі спалахнула сильна пожежа на складі, охопивши площу близько 3000 квадратних метрів. Близько 90 рятувальників та 20 одиниць техніки ДСНС були залучені до ліквідації пожежі. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області. 

До гасіння вогню також долучився пожежний потяг Укрзалізниці, що значно допомогло у стримуванні поширення полум'я. Попри небезпечні умови, рятувальники швидко розпочали боротьбу з вогнем, який виник у складі внаслідок російського ракетного удару по Одесі.

Після того, як пожежу вдалося локалізувати, рятувальники продовжують роботу з проливки конструкцій для запобігання повторного займання.

Четверо людей отримали поранення під час цієї атаки, і їх було негайно госпіталізовано.  Психологи ДСНС та Нацполіції надавали підтримку постраждалим. Загалом 46 осіб отримали психологічну допомогу для подолання стресу після пережитого


Нагадаємо, сьогодні окупанти вчергове атакували Одесу крилатими ракетами. Загалом ворог запустив по регіону дві ракети. В Повітряних силах сказали, якою ракетою РФ атакувала Одесу.

Читайте також