В Одесі лже-мінери почали "атакувати" судна

Телефонні мінери уже вдруге повідомили в поліцію про вибухівку на борту судна, яке стоїть у порту Одеси

В Одесі лже-мінери переключилися з судів, торгових центрів і об'єктів соціальної інфраструктури на судна в порту. Так, сьогодні вранці поліцейські шукали вибухівку на борту контейнеровоза. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Працівники вибухотехнічного управління одеської поліції, які перевірили судно, ніяких небезпечних предметів не виявили", - рапортували у відомстві.

Повідомлення про замінування поліцейським надійшло о 10:00. Правоохоронці та службовий пес, які прибули на місце, ретельно оглянули всі приміщення.

Аналогічний випадок стався 11 листопада. Телефонні мінери повідомили в поліцію про вибухівку на балкері з пшеницею. До цього об'єктами таких мінерів найчастіше ставали суди, торгові центри, адмінбудівлі та лікарні.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", одеські поліцейські затримали підозрюваного у розбійному нападі та викраденні 44-річного чоловіка. Щоб заволодіти майном одесита, нападники використовували сльозогінний газ. Але, отримавши бажане, вони не зупинилися і силою посадили свою жертву в авто.



Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися