В Одесі чоловік вистрибнув із вікна сьомого поверху

Поліція встановлює обставини загибелі одесита

В Одесі в житловому масиві Таїрова чоловік скоїв самогубство, вистрибнувши з вікна висотного будинку. Про це повідомляє ГУ НП в Одеській області.

Інцидент стався близько 11:00 26 листопада у будинку на проспекті Академіка Глушка. Про це правоохоронцям повідомив місцевий мешканець. Як з'ясувалося, загиблий одесит орендував квартиру на сьомому поверсі багатоповерхового будинку. Саме з її вікна він і вистрибнув. Йому було 47 років.

У даний час поліцейські встановлюють всі обставини трагічної події. За словами оперативників, попередня причина смерті чоловіка – самогубство.

Незважаючи на це, правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей по факту події у Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в одному з гуртожитків Дніпра ввечері 5 листопада студент вистрілив з пістолета неповнолітньої дівчині в голову, після чого намагався вчинити суїцид. Постраждалу і стрілка госпіталізували в лікарню.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися