Пожежники продовжують боротися з вогнем в одеському коледжі, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Серед постраждалих під час пожежі - чотири учениці коледжу

В Одесі рятувальники продовжують ліквідацію пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, розташованому на перетині вулиць Троїцької та Пушкінської. За останніми даними, постраждали 13 людей. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі".

ТВ прес-службі муніципалітету розповіли, що трьох 17-річних дівчаток і одну 16-річну доставили в дитячу обласну лікарню. Рятувальники продовжують боротися з вогнем.


Автор фото: Марія Дмитренко

Як раніше писав портал "Коментарі", загоряння сталося сьогодні о 10:12 на третьому поверсі шестиповерхового учбового корпусу. На місці події працюють 65 чоловік особового складу ДСНС, залучено 16 одиниць спеціальної пожежної техніки. Рятувальники евакуюють людей з палаючої будівлі. На Троїцькій і прилеглих вулицях спостерігається сильне задимлення. Крім того, стовп диму було видно з інших кварталів міста. Патрульні перекрили частину вулиці Пушкінській.

Площа пожежі вже становить близько 2 000 квадратних метрів. За словами рятувальників, існує загроза розповсюдження вогню. Евакуювали вже більше 40 осіб, але процес евакуації триває. Медики госпіталізували 9 осіб, троє з них - пожежники.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися