Число жертв пожежі в одеському коледжі досягло 12 осіб

Рятувальники знайшли під завалами згорілого будинку на вулиці Троїцькій тіла ще двох осіб

Рятувальники продовжують діставати тіла загиблих з-під руїн Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це повідомили в ГУ Нацполиции України в Одеській області.

Станом на 7.15 9 грудня рятувальники знайшли ще два тіла. Судово-медичний експерт проводить огляд і ідентифікацію тіл загиблих.

Таким чином кількість жертв пожежі в коледжі зросла до 12 осіб, тіла 10 з них рятувальники знайшли під завалами згорілої будівлі. Ще двоє померли в лікарні – це 17-річна студентка коледжу, яка пішла з життя 4 грудня і 43-річний рятувальник Сергій Шатохін, він помер 7 грудня.

8 грудня у зв'язку з трагедією Одесу відвідав прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Він дав доручення голові Держслужби з надзвичайних ситуацій на час розслідування відсторонити від виконання обов'язків начальника ГУ ДСНС в Одеській області Віктора Федорчака та його заступника з профілактики Михайла Вовка. Крім того, прем'єр звернувся до голови Одеської області Максима Куцого з вимогою відсторонити від виконання обов'язків керівника департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Олександра Лончака.

Зазначимо, що голова уряду подякував "за відчайдушну роботу кожного рятувальника" і запевнив, що всі витрати на лікування пожежних покриє держава.

"А рятувальник Сергій Шатохін та викладач Анна Бортюк, які ціною власного життя врятували десятки інших людей, гідні присвоєння звання Героя України", – сказав Гончарук.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу розпочалась 4 грудня близько 10 ранку. Займання сталося на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Рятувальники боролися з вогнем майже весь день.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися