На півночі Одеської області п'яний хуліган покусав поліцейських

18-річному хулігану, який чинив опір поліцейським в Подольську, загрожує до п'яти років в'язниці

У райцентрі Подольськ Одеської області 18-річний хлопець чинив опір поліцейським і покусав їх. Про це повідомили в ГУ Нацполиции України в Одеській області.

В одному з барів міста спрацювала "тривожна кнопка". Як з'ясувалося, у закладі сталася бійка між двома відвідувачами. Побачивши поліцейських, призвідник бійки кинувся бігти. Коли оперативники наздогнали хлопця, він став погрожувати їм розправою і чинити фізичний опір, пошкодивши формений одяг. Поліцейські були змушені застосувати заходи фізичного впливу та спеціальні засоби.

"Хлопець не тільки не припинив незаконні дії, але й завдав поліцейським травми, покусавши їх за руки. Причиною такої поведінки, швидше за все, стало алкогольне сп'яніння", – розповів начальник Подільського відділу поліції Олександр Ноздратенко і зазначив, що в ході розслідування слідчі встановлять усі обставини події і дадуть оцінку як діям правопорушника, так і поліцейських.

Кримінальне провадження відкрито за двома статтями – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу та хуліганство. Підозрюваному загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", співробітники прокуратури підозрюють трьох одеських поліцейських в побитті затриманого.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися