В Одесі сталася пожежа в дитячому садку

На щастя, обійшлося без постраждалих

В Одесі на території приватного дитячого садка, розташованого на вулиці Толбухіна, сталося загоряння. Спочатку очевидці повідомляли про вибух генератора, але в прес-службі ДСНС в Одеській області цю інформацію не підтвердили.

"Горіло сміття в окремо розташованій прибудові для дизельного генератора", — повідомили у відомстві.

Пожежа ліквідовали на площі 2 квадратних метра. На місці працювали 22 рятувальника.

Постраждалих немає. Причини займання встановлюються.

Повідомлення про займання переполошило городян, які все ще не оговталися після пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", пожежа в коледжі розпочався 4 грудня близько 10 ранку. Займання сталося на третьому поверсі шестиповерхового будинку. Рятувальники боролися з вогнем майже весь день. Кількість жертв пожежі досягла 16 осіб.

Слідчі розглядають три версії трагічної події: загоряння внаслідок несправності електропроводки та електроприладів, необережне поводження з вогнем та навмисний підпал. В ході огляду правоохоронці встановили, що автоматична система оповіщення про пожежну небезпеку в будівлі була відсутня. Оповіщення здійснювалося за допомогою застарілої ручної сигналізації типу "ревун", розташованої на першому поверсі.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися