Шестирічний хлопчик загинув в результаті ДТП на трасі Одеса - Рені

Водій автомобіля Renault kadett, разом з сім'єю, не доїжджаючи до села Кирнички не впорався з керуванням і зіткнувся з відбійником

Поліцейські розслідують обставини смертельної аварії, яка сталася ввечері 22 серпня на трасі Одеса - Рені між селами Холмське і Кирнички. Про це повідомили в місцевому відділі поліції.

Попередньо встановлено, що 43-річний житель Ізмаїльського району разом з сім'єю на автомобілі Renault kadett повертався з обласного центру. Не доїжджаючи до села Кирнички на 181 км автодороги Одеса - Рені водій не впорався з керуванням і зіткнувся з відбійником.

В результаті ДТП від отриманих травм на місці події ще до прибуття лікарів помер його 6-річний син. Дружину з травмами голови доставили до медичного закладу. Сам водій і його 17-річна дочка відбулися незначними ушкодженнями.

За фактом ДТП слідчі почали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). В рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз. Слідство триває.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися