Резонансне вбивство під Одесою: сьогодні суд обере запобіжний захід для 15-річного підозрюваного

Засідання у справі про вбивство пройде в Комінтернівському районному суді

Сьогодні в Комінтернівському районному суді Одеської області будуть обирати запобіжний захід для 15-річного хлопця, підозрюваного у вбивстві 14-річної школярки. Про це порталу "Коментарі" повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Співробітники Комінтернівської місцевої прокуратури вже повідомили юнакові про підозру у навмисному вбивстві, скоєному з корисливих мотивів.

"Прокуратура направила до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомили в прес-службі відомства.

Нагадаємо, про зникнення 14-річної мешканки Суворівського району стало відомо 2 листопада. У той день школярка в компанії друзів поїхала відпочивати за місто, але так і не повернулася додому. Наступного дня правоохоронці знайшли її тіло у лісосмузі в Лиманському районі.

"Після того як підліток з дівчинкою відійшли від місця загального відпочинку і опинилися наодинці, будучи у нетверезому стані, хлопець почав бити і душити потерпілу, а потім забрав телефон і втік", - розповіли в прокуратурі.

Як раніше писало видання "Коментарі", підозрюваного знайшли у його знайомих. Ще до інциденту підліток перебував на профілактичному обліку поліції і отримав умовний термін за грабіж.

У поліції заявили, що зібрали достатньо доказів його причетності до вбивства.


Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися