В Одесі з 28 листопада водіїв штрафуватимуть за паркування на виділеній смузі для громадського транспорту

Інспектори будуть стежити за правильним паркуванням на вулиці Рішельєвській – від Грецької до Пантелеймонівської

З 28 листопада в Одесі водіїв почнуть штрафуватимуть за паркування на виділеній смузі для громадського транспорту по вулиці Рішельєвській. Про це повідомили в прес-службі Одеської міськради.

Порушників Правил дорожнього руху будуть штрафувати інспектори з паркування, які почали роботу на території Одеси з 21 серпня.

Нагадаємо, окрема смуга руху для тролейбусів і маршруток вже з'явилася на вулиці Рішельєвській – від Грецької до Пантелеймонівської. Це є одним з пунктів концепції розвитку дорожнього руху в місті, яку кілька років тому прийняла Одеська міськрада.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", по смузі проходитимуть п'ять тролейбусних і 11 автобусних маршрутів. За словами віце-мера Павла Вугельмана, організація виділеної смуги дасть можливість безперервного руху громадського транспорту та поліпшить якість обслуговування пасажирів.

Планується, що незабаром такі ж смуги для громадського транспорту будуть організовані не тільки в центрі, але і в інших районах міста – Київському та Суворовському.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися