Одесити пробралися всередину затонулого танкера

До затонулого корабля екстремали підпливли на каяках

Одесити пробралися всередину затонулого танкера Delfi і показали, який жах там діється всередині. Про це повідомив Євген Лата на своїй сторінці в Facebook.

"На вихідних біля танкера не фотографувався тільки ледачий. Я не любитель банальних селфи, тому ми вирішили зробити селфи максимально близько", - розповів Лата.

Екстремали підпливли до танкера на каяках і залізли всередину судна.

picture

Автор фото: Євген Лата

Там вони знайшли особисті речі екіпажу і судновий журнал. За словами Євгена Лати, вся документація, всі докази, журнал, особисті речі команди просто плавають у воді в затопленій капітанській рубці.

picture

Автор фото: Євген Лата

Як раніше писав портал "Коментарі", 22 листопада біля пляжу "Дельфін" прибило танкер "Delfi", який почав тонути. На борту корабля перебувало троє українців. На судні закінчилося паливо, з'явилися проблеми з електрикою, однак, незважаючи на це екіпаж відмовлявся подати сигнал SOS і евакуюватися з танкера. Моряки чекали дозволу судновласника. Тим часом судно перекинулося на бік і з нього почала витікати чорна масляниста рідина.

Через кілька днів після катастрофи, біля танкера одесити влаштували собі фотосесії. Навіть у будні на пляжі "Дельфін" досить бажають зберегти судно і себе на його тлі.


Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися