Генпрокуратура і СБУ провели обшуки в Одеському аеропорту

Правоохоронці обшукували приміщення КП "Міжнародний аеропорт Одеса" та офіси підрядників

Співробітники Генпрокуратури і Служби безпеки України провели обшуки на території комунального підприємства "Міжнародний аеропорт Одеса" та в офісах компаній, які виконували підрядні замовлення аеропорту. Про це повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Обшуки проходили в рамках кримінального провадження за фактами заволодіння коштами аеропорту в особливо великих розмірах посадовими особами підрядних організацій", – розповіли у Генпрокуратурі.

Слідство вважає, що підрядники, виконуючи ремонт на території аеропорту, завищили обсяги та вартість виконаних робіт, незаконно заволодівши грошима на суму понад 11 млн грн.

Правоохоронці в ході обшуку вилучили оригінали договорів, актів прийому виконаних робіт та інших документів щодо проведення господарсько-фінансових операцій

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", співробітники СБУ в рамках розслідування справи про розкрадання великої суми провели обшуки в мерії Одеси. Зокрема, спецслужби запідозрили керівників мерії Одеси в привласненні 100 млн грн.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися