Одеський комунальник врятував кілька людей під час пожежі в коледжі

Оператор автовишки Олександр Трандафір одним з перших прибув на місце пожежі, і єдиний хто заїхав на вишці у двір палаючого будинку на Троїцькій

Співробітник комунального підприємства "Горзелентреста" Олександр Трандафір врятував декілька осіб під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в. о. директора департаменту міського господарства Одеської міськради Дмитро Жеман.

Він розповів, що простий оператор автовишки одним з перших прибув на місце пожежі, і єдиний хто заїхав на вишці у двір палаючого будинку. В результаті чого Трандафір врятував кілька людських життів.

"Не маючи спецзасобів, спецпідготовки і дійсно ризикуючи здоров'ям і життям, він зробив те, що зробив його героєм", – написав Жеман.

Нагадаємо, що під час пожежі до місця трагедії на своїй кавомашині приїхав бариста Анатолій. Він всю ніч безкоштовно поїв гарячими напоями рятувальників та родичів постраждалих.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив, що вчителю згорілого коледжу Ганні Бортюк і рятувальнику Сергію Шатохіну, які ціною власного життя врятували десятки інших людей, буде присвоєно звання Героя України посмертно.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися