На одеські дороги виведуть 10 великих маршрутних автобусів

Маршрут, на який вийдуть автобуси, виберуть під час онлайн-голосування жителі Суворівського району

В Одесі жителі житлового масиву Котовського незабаром пересядуть з маленьких маршруток у просторі автобуси. Перед початком транспортної реформи одеський перевізник "Північтранс" планує вивести на дороги 10 великих автобусів, які будуть курсувати на одному з маршрутів Суворівського району. Про це повідомляє одеський сайт USI Online.

З такою пропозицією представники компанії-перевізника самі звернулися до нардепа від Суворівського району Олександра Горенюка, адже він займається розробкою законопроекту, який запустить в Україні реформу громадського транспорту. Зазначається, що автобуси будуть низкопольными.

Щоб обрати маршрут, на якому почнуть працювати автобуси, для жителів Суворівського району в мережі організували онлайн-голосування. Пропонують вибрати з 10 варіантів. Серед них №№ 120, 250, 127, 151, 240, 210, 232А, 130, 242, 190.

Густонаселений Суворівський район, як, втім, й інші спальні райони міста, вже давно потребує громадського транспорту більшої місткості. Маршрутки там часто переповнені пасажирами не тільки в годину пік, але і протягом усього дня.

Раніше портал "Коментарі" писав, що нардеп Горенюк розповів про складнощі виконання передвиборних обіцянок.

Джерело: https://usionline.com/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися