Жителі міста Вилкове отримуватимуть воду за графіком – вранці і ввечері

В українській Венеції на півдні Одеської області міськводоканал через борги за електроенергію буде включати воду два рази на день

Жителі міста Вилкове Кілійського району Одеської області через борги за електроенергію будуть отримувати воду два рази на день. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Вилківський міськводоканал".

Як з'ясувалося, жителі міста несвоєчасно сплачують за спожиті комунальні послуги, а міськрада не має можливості надати допомогу міськводоканалу, як дотацію на фінансову підтримку для можливості погашення боргу перед ТОВ "Одеська обласна енергопостачальна компанія".

Сума боргу зростає, тому підприємство вимушено з 16 грудня самостійно обмежити споживання електроенергії шляхом обмеження часу подачі води до погашення боргу.

Так, подача води буде у місті Вилкове здійснюватися два рази на день: з 6.00 до 10.00 та з 18.00 до 22.00. У житловому масиві порту Усть-Дунайськ вода буде з 7.00 до 9.30 та з 18.00 до 21.00. Жителі житлового масиву ВЗПВ будуть отримувати воду – з 6.30 до 10.00 та з 18.30 до 21.30, а житлового масиву ПМК – з 6.00 до 10.00 та з 19.00 до 22.00.

У міськводоканалі відзначили, що жителям міста, у яких не встановлені лічильники, проведуть перерахунок оплати.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", причиною відсутності води в Одесі 3 грудня стала пожежа в кабельному тунелі.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися