Молдова тимчасово вводить обмеження на пропуск транспорту через кордон через ремонт траси Одеса - Кишинів

Прикордонна поліція Молдови буде направляти транспортні потоки з «Паланки» в найближчий пункт пропуску «Старокозаче - Тудора»

У пункті пропуску "Маяки - Удобне - Паланка" тимчасово обмежено рух транспортних засобів. Про це повідомили в прес-службі Одеської митниці.

Обмеження проїзду обумовлено проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття на 14-ти кілометровій ділянці траси Одеса - Кишинів поблизу населеного пункту Паланка (Молдова).

За інформацією, наданою молдавською стороною, роботи будуть проводитися до 00:00 годин 31.10.2020.

У цей період не буде здійснюватися пропуск таких транспортних засобів комерційного призначення, які перетинають митний кордон України, а саме:

- вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 6 т;

- автобусів місткістю більше 21 місце (разом з водієм).

На час проведення робіт Прикордонна поліція Міністерства внутрішніх справ Молдови, яка є державним органом, відповідальним за встановлення і дотримання режиму в ПП "Паланка", буде направляти транспортні потоки в найближчий пункт пропуску через державний кордон - "Старокозаче - Тудора".

Після завершення дорожньо-ремонтних робіт робота пункту пропуску "Маяки - Удобне - Паланка" буде відновлена в звичайному режимі, з урахуванням діючих обмежень, введених урядами обох країн через пандемію COVID-19.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися