В Одесі отримали квартири 25 сімей військовослужбовців, які залишилися вірними народу України

В Одесі власниками квартир стали сім'ї 25-ти захисників України, які в 2014 році виявили вірність і відданість українському народові

В Одесі 25 сімей військовослужбовців Військово-морських сил отримали сертифікати і ключі від нових квартир. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Власниками квартир стали сім'ї захисників України, які в 2014 році виявили вірність і відданість українському народові під час російської агресії, чинили опір окупантам в Криму, продовжили військову службу на підконтрольній українській владі території і виконували бойові завдання в районі проведення антитерористичної операції і Операції об'єднаних сил.

Як зазначив заступник командувача ВМС віце-адмірал Андрій Тарасов, це перший крок щодо забезпечення житлом тих військових, які залишили все в Криму.

"Командувач Військово-морських сил зараз перебуває у відрядженні, але він доручив мені привітати вас від нього особисто і від усіх ВМС і, в першу чергу, подякувати вам, наші дружини, які шість років тому підтримали нас і весь цей час допомагали нам. Я дякую вам від щирого серця, бажаю вам добробуту і щастя в новому місці вашого життя", - сказав він.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися