В Одесі на центральних вулицях утворилися затори

Ситуацію з традиційними для ранкового часу заторами ускладнили непрацюючі світлофори, а регулювальник стояв тільки на одному перехресті

Центр Одеси сьогодні вранці застиг у заторах. До традиційних для цього часу заторів на центральних вулицях додалися непрацюючі світлофори, що ще більше ускладнило трафік. Про це повідомляє інформаційний портал "Пушкінська".

Світлофори не працювали на перетинах вулиці Пушкінської з Пантелеймонівською, Малою та Великою Арнаутською, а також Базарною. При цьому регулювальник стояв тільки на одному перехресті біля Привокзальної площі.

Останнім часом проблема заторів є поширеною в більшості районів Одеси. Приміром, в годину-пік затори збираються на дорогах, які ведуть на житловий масив Котовського і при в'їзді в місто біля Таїровського кладовища. Також затори часто з'являються на 5-й станції Великого Фонтану і вулиці Середньофонтанській.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Києві вранці та ввечері вимикають світлофори і перекривають рух автотранспорту для того, щоб забезпечити рух кортежу президента України Володимира Зеленського. Через це в столиці виникають величезні затори.


Джерело: https://pushkinska.net/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися