У мережі з'явилося відео обвалення стелі в управлінні облполіції в Одесі

На відео видно, як стеля падає на поліцейських, які підіймаються на третій поверх

У мережу виклали відео обвалення стелі в приміщенні обласного управління поліції в Одесі, яке відбулося днями. На відео видно, що все відбулося за секунди, а постраждалих могло бути більше, ніж двоє. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на відео.

Як раніше писав портал "Коментарі", в Одесі в управлінні обласної поліції обвалилася частина стелі. Вона впала між другим і третім поверхом на парадних сходах будівлі. Внаслідок пригоди травми отримали двоє поліцейських. У постраждалих - закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, різні гематоми, забої та переломи.

"За тією інформацією, що у мене є, у одного з них нібито переломи двох кісток ніг. Ми надаємо їм допомогу в лікуванні, вирішуємо питання щодо того, як пришвидшити їх одужання і зробити все для цього", - поділилася з нами у день інциденту начальниця відділу комунікації облполіції Любов Гордієвська.

Будинок, у якому знаходиться обласне управління поліції, побудували в 1900 році. У відомстві кажуть, що капітальний ремонт у цьому будинку робили 15 років тому.



Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися