В Одеській області тепла погода протримається до кінця тижня

Синоптики пояснили, що тепла погода прийшла до нас завдяки зміщенню повітряної маси з заходу

Жителі Одеси сьогодні протягом усього дня насолоджувалися сонячною і надзвичайно теплою погодою. За прогнозами, така температура повітря може протриматися в регіоні до кінця тижня. Про це порталу "Коментарі" розповіли в Гідрометцентрі Чорного та Азовського морів.

Синоптики стверджують, що тепло на південь України принесла повітряна маса з заходу. Вночі стовпчик термометра не опуститься нижче 9 градусів тепла, а завтра вдень може досягти позначки в 23 градуси.

"Вночі очікується 9-14 градусів тепла по області і 12-14 в Одесі. У денний час доби ртутний стовпчик підніметься до позначки 18-23 градуси тепла, по області та 18-20 градусів в обласному центрі", - розповіли в гідрометцентрі.

Завтра обійдеться без опадів, місцями очікуються пориви південного вітру до 15-20 метрів на секунду.

Температура води в морі становитиме 12-14 градусів тепла. Одеські синоптики кажуть, що це досить високий показник для листопада.

У четвер і п'ятницю характер погоди не зміниться. Але підвищиться відносна вологість повітря, тому вранці можливі тумани.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що цієї зими Україну чекають рекордні морози. Синоптики кажуть, що такої погоди не було вже майже 30 років.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися