В Одесі знову оголосили перший рівень небезпеки через туман

За прогнозами Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, у вівторок до туману додасться ще й штормове попередження

В Одеській області оголосили перший рівень небезпеки через погодні умови. За даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, у місті та області обіцяють хмарну погоду і туман. Видимість на дорогах становитиме 200 – 500 м. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу ДСНС в Одеській області.

"Погода завтра не зміниться. Тумани і штурмове попередження залишаються", - повідомили в Гідрометцентрі.

Туманна погода уже традиційно вплинула роботу Одеського аеропорту. Рейс з Тель-Авіва перенаправили в інший аеропорт. Рейс зі Стамбула, судячи з онлайн-табло аеропорту, прибув із запізненням на годину, а ранковий рейс із Борисполя затримався більше ніж на три години.

У патрульній поліції Одеської області водіям авто в таку погоду радять не перевищувати оптимальну швидкість і дотримуватися дистанції між транспортними засобами.

Зазначимо, що порти в Одеській області працюють у звичайному режимі і ніяких обмежень там поки не запроваджували.
Як раніше пояснював портал "Коментарі", рятувальники виділяють три рівня небезпеки погоди: I - жовтий, II - помаранчевий, III - червоний. При жовтому рівні погодні явища можуть бути потенційно небезпечними, при помаранчевому є ймовірність стихійних лих, при червоному є ймовірність великих руйнувань і катастроф.
Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися