Мер Одеси закликає не використовувати електросамокати на Трасі здоров'я

На Трасі Здоров'я в районі пляжу Отрада біля спортивного майданчика ALPHA Gravity встановлено зручний локер.

Цього тижня мер Одеси, Геннадій Труханов, відвідав популярне місце відпочинку та спорту містян — Трасу здоров'я. Він підкреслив, що ця зона призначена для активного відпочинку та спорту, а не для користування електротранспортом.

Міський голова наголосив на тому, що електросамокати та інший електротранспорт не повинні рухатися по Трасі здоров'я. Замість цього, містяни можуть скористатися екскурсійними автомобілями для ознайомлення з цією унікальною територією.

Також Геннадій Труханов поділився деталями нового проєкту зі створенням сучасних локерів для спортсменів. Перша з них вже встановлена біля спортивного майданчика ALPHA Gravity біля пляжу "Отрада". Локер оснащений електронними замками, зарядними станціями для гаджетів та вішалками. У випадку великого попиту на такі переодягальні, планується встановлення додаткових уздовж Траси здоров'я.

Радий бачити таку кількість фізично активних людей на Трасі здоров'я. Будемо продовжувати покращувати умови для занять спортом, - сказав міський голова.

Також в рамках покращення спортивної інфраструктури, на Трасі здоров'я був оновлений баскетбольний майданчик за рахунок позабюджетних коштів.


Читайте також