Загроза балістики: Україною шириться масштабна повітряна тривога

Балістична ракета може долетіти до Одеси з 4,5 хвилини.

В Одеській області, як і в інших південних регіонах України оголосили повітряну тривогу. Сповіщення дали через загрозу ракетного обстрілу.  Про це повідомляють Повітряні сили ЗС України. 

Увага! Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках! Загроза застосування авіаційних засобів ураження!, — йдеться в повідомленні. 

Обстріли Одеської області

Нагадаємо, в ніч на 22 квітня окупанти з тимчасово окупованого Криму запустили по Одеській області  БпЛА типу "Shahed-131/136". Куди влучили окупанти – дивіться в матеріалі

Зранку 17 квітня, ворог атакував Одеську область балістичною ракетою. Під ударом вчергове опинилась інфраструктура регіону. 

10 квітня, росіяни атакували Одеську область балістичною ракетою. Окупанти завдали подвійного удару, що призвело до смерті та поранення людей. Міський голова Одеси повідомив, що кількість загиблих зросла.  На жаль, лікарні помер 56-річний чоловік, який зазнав тяжких поранень. Кількість загиблих внаслідок ворожої атаки по Одеському району 10 квітня збільшилася до 6.

В ніч на 8 квітня, ворог вчергове атакував Україну ударними дронами, частину з них збили в небі над Одеською областю. Крім того, в ніч на 8 квітня окупанти запустили керовану авіаційну ракету Х-59. 

Зранку 15 березня Одеській області оголосили повітряну тривогу. Через кілька хвилин після сповіщення в Одесі пролунала серія вибухів.  Росіяни вдарили по Одесі балістичною ракетою. Внаслідок атаки 21 особа загинула й понад 70 отримали поранення. В пресслужбі ДСНС Одеської області показали наслідки атаки

Читайте також