В Одесі поліцейська крила матом молодих людей, погрожуючи їм своїм посвідченням, - ВІДЕО(18+)

Глава поліції Одеської області доручив провести службове розслідування за фактом негідної поведінки представниці правоохоронних органів

В Одесі співробітниця поліції нецензурно висловлювалася на адресу молодих людей, погрожуючи їм своїм посвідченням. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відео зухвалого спілкування поліцейської з одеситами, яке з'явилося в інтернеті.

На кадрах видно, як одягнена не по формі жінка лається матом, фотографує номери припаркованого автомобіля, штовхає одного з опонентів, а потім показує своє посвідчення поліцейського. При цьому один з молодих людей заявив, що вона вдарила його в обличчя.

Голова поліції Одеської області Олег Бех піддав критиці дії підлеглої, охарактеризувавши їх як ті, що дискредитують правоохоронні органи. Крім того, він доручив відповідним підрозділам провести службове розслідування, на час якого поліцейську буде відсторонено від службових обов'язків.

"За результатами проведення розслідування до неї будуть прийняті жорсткі заходи дисциплінарного впливу", – зазначив Бех.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", 22 листопада Одесі представили нового начальника управління патрульної поліції Одеської області. Ним став 36-річний Олександр Гостищев.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися