В Одесі застрелили чоловіка через гучну музику у квартирі: подробиці (ВІДЕО)

Підозрюваний у вбивстві намагався втекти

В Одесі поліцейські оперативно затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка, який загинув через кілька пострілів у груди. Інцидент стався в ніч з 3 на 4 червня у багатоповерхівці на вулиці Академіка Корольова.

За попередніми даними, 28-річний чоловік, який приїхав з іншої області до брата, разом з ним почув гучну музику та шум з квартири на дев’ятому поверсі. Вони вирішили зробити зауваження мешканцеві квартири. Після того, як чоловіки постукали у двері, між ними та господарем виникла сварка, яка швидко переросла у штовханину. Агресивний мешканець квартири зайшов до себе, взяв пістолет і повернувся, зробивши кілька пострілів у одного з чоловіків.

Внаслідок отриманих поранень потерпілий помер на місці. Його брат одразу повідомив сусідів, які викликали поліцію.

Підозрюваний намагався втекти, але вже за годину оперативники та слідчі, встановили його особу та затримали у квартирі матері в тому ж районі міста. Ним виявився 22-річний житель Одеси.

З місця події вилучили незареєстровану зброю та кілька гільз, які направили на експертизу. Походження зброї та інші деталі слідчі будуть встановлювати під час розслідування. Також підозрюваного перевірили на наркотичне та алкогольне сп’яніння.

Підозрюваному повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Його затримано відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, та поліція клопоче про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років ув’язнення.


Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Читайте також