Підробки на мільйони: на Одещині БЕБ розкрило підпільне виробництво одягу

БЕБ розкрило масштабне виробництво одягу та взуття відомих брендів в Україні

Детективи Бюро економічної безпеки України розкрили масштабні підпільні виробництва взуття та одягу відомих міжнародних брендів. Фабрики та склади, де виготовлялась та зберігалась підроблена продукція, розташовувалися в Миколаївській та Одеській областях. Про це повідомляє пресслужба БЕБ. 

На цих фабриках працювало понад 100 співробітників без відповідного оформлення, і податки не сплачувалися. За матеріалами розслідування, для виробництва фальшивок використовувалося професійне обладнання, а продукція потім реалізовувалась по всій країні.

Підпільне виробництво мало щомісячний оборот близько 10 мільйонів гривень. Під час обшуків детективи вилучили обладнання для пошиття, станки, фасувальні матеріали, наклейки та етикетки з логотипами відомих брендів, а також сировину та готову продукцію.

Попередня вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить понад 20 мільйонів гривень. Зараз триває досудове розслідування, і встановлюється повне коло осіб, причетних до цього незаконного виробництва та продажу фальсифікованої продукції.

Нагадаємо, у промисловому районі Одеси детективи Бюро економічної безпеки України розкрили цех, де виготовляли підробний одяг під відомі світові бренди. Фігуранти зазирали на популярні торгові марки, завдаючи їм величезні фінансові втрати. 


Читайте також