Одеситка завоювала срібло на турнірі з кульової стрільби у Сербії

Ганна Ільїна піднялася на п'єдестал міжнародного турніру Trophy of Belgrade з кульової стрільби

Одеська спортсменка Ганна Ільїна стала срібним призером міжнародного турніру Trophy of Belgrade з кульової стрільби, який відбувся в столиці Сербії – Белграді. Про це повідомили у прес-службі відділення Національного Олімпійського комітету України в Одеської області.

Ільїна піднялася на п'єдестал у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки в змішаній категорії разом з партнером з Черкас Сергієм Кулішем, поступившись в матчі за золоту медаль румунському дуету.

Зазначимо, що з 12 по 14 грудня одеська спортсменка візьме участь у міжнародному турнірі RIAC-2019 в Люксембурзі, де буде змагатися у двох видах стрільби з пневматичної гвинтівки – особистому турнірі і у змішаній категорії.

Нагадаємо, Ганна Ільїна бореться за олімпійську ліцензію. В наступному році відбудуться два змагання, на яких визначаться володарі олімпійських ліцензій. Перше – у лютому, чемпіонат Європи з стрільби з пневматичної зброї, друге – у травні, в чеському місті Пльзень, де відбудеться додатковий кваліфікаційний турнір.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", одеська тенісистка Даяна Ястремська за підсумками року посіла 22 місце в світовому рейтингу і претендує на участь в Олімпійських іграх.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися