Власники постраждалих від обстрілів осель отримують матеріальну допомогу: скільки коштів виділили

У червні рф кілька разів атакувала Одесу, внаслідок чого пошкодження отримали житлові будинки у майже всіх районах міста

Власники постраждалого від обстрілів житла отримують адресну матеріальну допомогу. У червні рф здійснила кілька атак на Одесу, внаслідок чого пошкодження отримали житлові будинки у Пересипському,  Приморському та Хаджибейському районах.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 

Власникам постраждалого житла буде виділено кошти з міського бюджету на відновлення їх осель. Так, на допомогу мешканцям Пересипського району, де в ніч з 9 на 10 червня 2023 року постраждало 263 квартири, виділено 9,5 млн гривень. 

Власники всіх квартир надали заяви на адресну матеріальну допомогу до районної адміністрації.  На засіданнях Координаційної ради району вже розглянули 171 пакет документів.  Станом на 30 червня отримали допомогу 115 заявників на суму 3 млн 835 тис. 300 грн. 

На матеріальну допомогу мешканцям Приморського району виділили 23,5 млн гривень. У районі внаслідок ракетного обстрілу в ніч з 13 на 14 червня пошкодження зазнали 223 квартири.  Заяви на отримання матеріальної допомоги від одеської мерії подали 115 одеситів. Переважну більшість з поданих заяв вже опрацьовано та внесено на розгляд Координаційної ради району. Поки отримали допомогу 34 заявники на суму 1 млн 418 тис. 994 грн 51 коп. 

У Хаджибейському районі на адресну матеріальну допомогу мешканцям, житло яких постраждало від агресії рф, виділено 3 млн грн. Внаслідок ракетного обстрілу в ніч з 13 на 14 червня в районі постраждало 93 квартири.  До районної адміністрації надійшло 55 заяв від містян.  Опрацювали 39 звернень і виділили матеріальну допомогу на загальну суму 653 тис. 313 грн 32 коп.  

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що двоє чоловіків, які постраждали під час ракетного обстрілу 14 червня, вже прибули до Австрії задля подальшого лікування та реабілітації.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися