В Одесі затримали чоловіка, який під виглядом сантехніка ошуках трьох жінок

Чоловіку загрожує штраф від 51000 до 68000 гривень

В Одесі правоохоронці відправили на лаву підсудних одесита за обвинуваченням у шахрайстві. 37-річний одесит під виглядом сантехніка ошукав трьох жінок на загальну суму 40 тисяч гривень. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області. 

Правопорушник пообіцяв потерпілим виконати послуги з ремонту і обслуговування сантехнічного обладнання, відключення квартир від центрального опалення і оформлення дозвільних документів. “Сантехнік”, не маючи наміру виконувати взяті на себе зобов’язання, отримав від клієнток гроші і зник.

Як стало відомо, жінки самі запросили “майстра”, адже колись чоловік працював у районній житлово-комунальній організації. Саме тому вони без вагань віддали свої кошти за майбутні послуги. Втім, коли зрозуміли, що стали жертвами шахрая, одразу звернулися до поліції. Наразі “майстра на всі руки” знайшли. Виявилось, чужі гроші він поклав на рахунок однієї з букмекерських компаній.

“За наявності достатніх доказів, які зібрали поліцейські, слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури м. Одеси висунули фігуранту обвинувачення у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, вчиненому повторно. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Згідно із санкцією зазначеної статті, правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 51000 до 68000 гривень, або виправних робіт на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років”, - розповів т.в.о. заступника начальника територіального підрозділу поліції Роман Задніпряний.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що одеські поліцейські викрили 23-річну дівчину у незаконному придбанні та зберіганні забороненого засобу з наркотичним вмістом. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися