В Одесі затримали жінку, яка придбала в Інтернеті “солі”

Наразі поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до постачання наркотиків

Одеські поліцейські викрили 23-річну дівчину у незаконному придбанні та зберіганні забороненого засобу з наркотичним вмістом. Про це повідомили в Національній поліції в Одеській області.

Поліцейські патрулювали місто, тоді як побачили молоду жінку, яка забрала зі схованки пакунок з кристалічною речовиною білого кольору.Подія сталася опівдні на вулиці Генерала Гудовича. Викликані на місце працівники територіального підрозділу поліції вилучили з сумки жінки вказану речовину вагою близько 50 грамів і направили на експертизу. За словами одеситки, вона замовила в інтернет-мережі “солі” для власного вживання, отримала через чат-бот повідомлення з локацією покупки, прийшла за вказаною адресою і забрала пакунок.

“Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікуються такі протиправні дії як незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту у великих розмірах. За результатами слідства, з урахуванням висновку експерта, буде вирішуватися питання щодо повідомлення фігурантці про підозру. Наразі поліцейські встановлюють коло осіб, причетних до постачання заборонених речовин наркозалежним особам”, - розповів начальник СВ відділення поліції № 2 Одеського районного управління № 1  Ярослав Клинч.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Одещині житель Балти, став фігурантом справи щодо незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотиків. Правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети у його володінні та провели обшук у його домі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Нагадаємо, що у жителя Ізмаїльського району було виявлено порушення порядку придбання та зберігання мисливської рушниці. Правоохоронці склали на чоловіка адміністративний протокол.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися