Зброя та наркотики: на Одещині провели обшук вдома у зловмисника (фото)

Фігурант також передав 4 гранати своєму знайомому

На Одещині житель Балти, став фігурантом справи щодо незаконного поводження зі зброєю та зберігання наркотиків. Правоохоронці отримали інформацію про заборонені предмети у його володінні та провели обшук у його домі.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Під час обшуку поліцейські виявили та вилучили приблизно 20 грамів наркотичної речовини, яка була розфасована у зіп-пакети, та речовину рослинного походження, схожу на марихуану, електронні ваги, пристрої для вживання марихуани, а також суму понад 20 тисяч гривень.

Фігурант також незаконно зберігав у гаражі травматичний пістолет, 32 набої калібру 9 мм та 7,62 мм. Крім того, під час слідства виявилося, що він передав одному зі своїх знайомих чотири гранати, які згодом були вилучені правоохоронцями. Конфісковані речовини та предмети були направлені на дослідження експертам.

Наразі слідчі повідомили фігуранту про підозру за ч. 1 ст. 307 КК України та карається позбавленням волі строком від чотирьох до восьми років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

Правова оцінка діям чоловіка в частині незаконного поводження зі зброєю і бойовими припасами буде надана після отримання експертних висновків. За цим фактом розслідується провадження, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.  Нагадаю: незаконне зберігання вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у жителя Ізмаїльського району було виявлено порушення порядку придбання та зберігання мисливської рушниці. Правоохоронці склали на чоловіка адміністративний протокол. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися