Деревопад в Одесі: майже 1500 комунальників ліквідовують наслідки негоди

Негода повалила понад 40 дерев

Після сильної негоди, що охопила Одесу 4-5 вересня, комунальні служби міста активно продовжують роботи з ліквідації її наслідків. На вулицях Одеси зараз працюють майже 1500 співробітників. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Станом на ранок 6 вересня повідомляється про повалення 40 дерев та великих гілок, хоча інформація про нові випадки все ще надходить. Працівники КП "Міськзелентрест" та "Житлово-комунальних сервісів" розчищають вулиці, розпилюючи та вивозячи повалені дерева, насамперед там, де це перешкоджає транспорту або доступу до важливих об’єктів.

Спеціалісти КП "Міські дороги" займаються прочищенням зливових систем міста, очищуючи дощоприймачі, колодязі та колектори. За допомогою техніки та вручну прибирають пісок і бруд, принесений дощовою водою на дороги.

У результаті негоди також було зафіксовано 30 випадків обриву мереж вуличного освітлення. Працівники КП "Одесміськсвітло" працюють над відновленням електромереж.

Окрім ліквідації наслідків негоди, комунальники продовжують регулярні роботи з прибирання вулиць, збору опалого листя та сміття на території міста.

Нагадаємо, внаслідок сильного поривчатого вітру, можуть бути розірвані лінії електропередач. Як діяти при відключенні світла – читайте в матеріалі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися