Через негоду на Одещині можливі відключення світла: куди звертатись

Людей закликають не ходити та не залишати авто під лініями електропередач

Синоптики попереджають, в Одесу та область сьогодні накриє негода. Внаслідок сильного поривчатого вітру, можуть бути розірвані лінії електропередач. 

Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі.

Друзі, за прогнозами синоптиків, 25 жовтня на території Одеської області очікуються пориви вітру до 15-17 м/с. Нагадаємо, складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до обірваних ліній електропередачі, – йдеться в повідомленні. 

Як діяти при відключенні електроенергії 

У разі відключення електроенергії в Одесі, мешканці можуть повідомити про це в зручний спосіб. Перш за все, рекомендується перевірити на офіційному сайті ДТЕК Одеські електромережі, чи вже зареєстрована аварія за вашою адресою. Якщо ні, то можна повідомити про відсутність світла одним із наступних способів: 

  • У приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Одеські електромережі; 

  • У розділі "Відсутня електроенергія?" на сайті

  • Зателефонувавши до кол-центру за номерами +38 (068/095/073) 750 90 90 (мобільний) або +38 (048) 705 90 90 (стаціонарний). 

Звертаємо вашу увагу, що через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, вдень 25 жовтня в Одесі буде хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний, 9-14 м/с, у другій половині дня пориви, 15-17 м/с. Температура повітря вранці 14-16°С, вдень 18-20°С.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися