В Одесі викрили підпільне виробництво контрафактного одягу відомих брендів

У межах обшуків, які провели в Одесі, було виявлено два цехи з виготовлення одягу

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) в Одеській області припинили незаконну діяльність з виробництва та продажу підробленого одягу під марками всесвітньо відомих брендів. Загальна вартість вилученої продукції оцінюється у понад 20 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

У ході слідства було виявлено групу осіб, які організували підпільні цехи, склади та магазини, де виготовляли й реалізовували контрафактний одяг. Порушники використовували незаконно запатентовані товарні знаки та фірмові найменування відомих компаній.

У межах обшуків, які провели в Одесі, було виявлено два цехи з виготовлення одягу, складське приміщення з контрафактною продукцією та два магазини, де продавалася підробка. Серед вилучених предметів – одяг, взуття, аксесуари, мобільна техніка, промислове обладнання та документація.

Загальна вартість вилученої продукції оцінюється у понад 20 мільйонів гривень. Наразі тривають експертизи, які допоможуть підтвердити незаконність діяльності.

Досудове розслідування ведеться за статтею 229 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за незаконне використання товарних знаків та найменувань. Оперативну підтримку розслідування здійснюють співробітники БЕБ і Національної поліції, а процесуальне керівництво – прокурори Одеської обласної прокуратури.


Нагадаємо, Детективи Бюро економічної безпеки України розкрили масштабні підпільні виробництва взуття та одягу відомих міжнародних брендів. Фабрики та склади, де виготовлялась та зберігалась підроблена продукція, розташовувалися в Миколаївській та Одеській областях.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися