На Одещині призначили нового керівника ДСНС: хто ним став

Наказ про призначення Дениса Платонова на посаду начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області підписали 24 жовтня

Сьогодні на Одещину завітав Роман Примуш, заступник Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України. Він прибув на робочий візит для представлення нового очільника одеських рятувальників, Дениса Платонова.

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

На церемонії представлення присутні були високопосадовці області, міста, та представники силових структур. Вони висловили свою підтримку та надію на те, що новий очільник одеських рятувальників буде виконувати свої обов'язки високопрофесійно, особливо у цей складний для країни час.

На свою чергу, Денис Платонов висловив подяку за довіру і запевнив присутніх, що всі завдання, покладені на Службу порятунку, будуть виконуватися якісно та оперативно.

Що відомо про  Дениса Платонова

Денис Платонов народився 9 вересня 1977 року і є громадянином України. Він має вищу освіту в галузі пожежної безпеки, закінчивши Харківський інститут пожежної безпеки МВС України у 1999 році. Його спеціальність - це пожежна безпека, і він має кваліфікацію спеціаліста.

Пізніше, у 2010 році, Денис Платонов закінчив Одеську національну юридичну академію, де вивчав правознавство, і отримав кваліфікацію юриста. Продовжуючи свою освіту, Денис вступив до Одеського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. У 2014 році він успішно закінчив інститут, отримавши ступінь магістра з державного управління.

Кадрові зміни на Одещині

На Одещині призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову. 

В Одеській області готуються призначити нового головного прокурора ним може стати Ігор Домущей. Якщо за його призначення проголосують у Верховній Раді, то колишній головний прокурор Болградського району, а тепер Черкаської прокуратури, може очолити прокуратуру Одеської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися