На Одещині призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги: що відомо

Новим керівником управління призначено Світлану Ізосімову

На Одещині призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову. 

Сьогодні директор обласного департаменту охорони здоров’я Олександр Курмишов представив нового керівника колективу Центру, зачитав розпорядження про призначення і закликав присутніх підтримати її.

Що відомо? 

Світлана  Ізосімова — уродженка Одещини з сім’ї лікарів, закінчила Одеський національний медичний університет і працює в системі охорони здоров’я вже близько 20 років. Донедавна очолювала “Одеський обласний центр соціально значущих хвороб”, а в часи пандемії коронавірусу була членом обласного штабу з ліквідації CОVID-19. Проявила себе як кризовий менеджер та ефективний управлінець.

“Вітаємо пані Світлану з призначенням і сподіваємося на плідну співпрацю, що принесе Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області розвиток та позитивні зміни. Разом до Перемоги”, - йдеться в повідомленні відомства.

“Коментарі” писали, що в управлінні патрульної поліції в Одеській області новий керівник. Сьогодні перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив нового керівника управління патрульної поліції в Одеській області капітана поліції Руслана Рубана. Про це повідомили у відомстві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися