На Одещині призначили нового керівника патрульної поліції: хто очолив управління

Новим керівником управління патрульної поліції в Одеській області став Руслан Рубан

В управлінні патрульної поліції в Одеській області новий керівник. Сьогодні перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив нового керівника управління патрульної поліції в Одеській області капітана поліції Руслана Рубана. Про це повідомили у відомстві. 

Як відомо, новообраний керівник напередодні працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення управління патрульної поліції в Чернівецькій області.

"Я переконаний, що навички та здібності нового керівника управління, його відповідальність та готовність допомогти кожному, це те, що забезпечить подальший розвиток патрульної поліції в Одеській області. Він вже зарекомендував себе справжнім лідером і професіоналом, переконаний, що він продовжить гідно нести службу на цій посаді," — зазначив Олексій Білошицький.

Робота одеських патрульних

“Коментарі” писали, що учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Нагадаємо, що в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися