В Одесі чоловік погрожував ножем перехожим та намагався скоїти самогубство: подробиці

Чоловік вибігав на проїжджу частину дороги створюючи аварійну ситуацію

Вчора в Одесі на вулиці Степовій стався інцидент, коли через лінію 102 надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який поводився агресивно та погрожував перехожим ножем. Поліція негайно вирушила на місце події.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.

За оперативним втручанням патрульних інспекторів, які прибули на місце події за лічені хвилини, було виявлено громадянина, що викликав загрозу для оточуючих. Чоловік вибігав на проїжджу частину дороги, створюючи небезпеку для автомобілів та пішоходів, а також намагався вчинити самогубство. Патрульні вдалося вгамувати агресивного чоловіка та вимагати від нього покласти небезпечний предмет – ніж – на землю, після чого здійснили його затримання.

Для подальшого розслідування і встановлення всіх обставин інциденту на місце були викликані слідчі.

picture

Нагадаємо, що в Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство. 

Також зазначимо, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися