В Одесі чоловік намагався скоїти самогубство за допомогою ножа: чим все закінчилося

Коли прибули патрульні мешканець Одеси вже порізав собі руки та тримав ніж біля живота

В Одесі на спеціальну лінію 102 надійшло повідомлення про спробу особи вкоротити собі віку. Співробітники Патрульної поліції негайно вирушили на місце події, щоб завадити людині скоїти самогубство. 

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції.

На місці події інспектори зустріли збентежену жінку, яка пояснила, що її чоловік намагається покінчити з життям. Громадянин вже завдав собі поранень, порізавши руки та тримаючи ніж недалеко від живота.

Після тривалих та напружених перемовин, поліцейським вдалося переконати чоловіка відмовитися від намірів скоїти непоправне. Патрульні вилучили у нього ніж та передали громадянина медикам для надання необхідної допомоги.

picture

Нагадаємо, що одеські патрульні врятували чоловіка від самогубства. Молодик намагався звести рахунки з життям у гаражі на Миколаївській дорозі. В поліцію подзвонила мати чоловіка. Вона розповіла, що її син замкнувся в гаражі та намагається накласти на себе руки.

Також “Коментарі” писали, що на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися