В Одесі патрульні врятували жінку від самогубства: подробиці події

Жінка хотіла стрибнути з дев’ятого поверху

Напередодні ввечері на вулиці Академіка Вільямса відбулась подія, в якій міг бути трагічний кінець, якби не дії одеських патрульних. До поліції надійшов виклик, з приводу того що, жінка стоїть на підвіконні дев’ятого поверху та погрожує скоїти самогубство.


Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області.

Патрульні оперативно прибули на місце та почали налагоджувати з нею діалог й переконувати не робити непоправного. Громадянка скаржилася на складну життєву ситуацію, що спонукала її до такого кроку. Проте, правоохоронці змогли підібрати потрібні слова підтримки та переконати жінку не робити фатальний крок.

Зрештою, жінка підпустила до себе патрульних, які зняли її з підвіконня та заспокоїли. На місце викликали медиків. Правоохоронці виконали свою роботу, зберігши життя мешканки Одеси. 


Нагадаємо, що Ізмаїльські рятувальники врятували дівчинку з висоти 2-го поверху. 5 травня до Служби Порятунку надійшло повідомлення від небайдужої жінки про те, що 9-ти річна дівчинка знаходячись вдома сама, вилізла з вікна квартири на 2-му поверсі.


Також зазначимо, що на Одещині поліцейські врятували літню жінку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі та ледь не вмерла від зневоднення й переохолодження. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися