На Одещині рятувальники врятували дівчинку з висоти 2-го поверху: що сталося

Як дівчинка опинилася там - досі невідомо

Ізмаїльські рятувальники врятували дівчинку з висоти 2-го поверху. 5 травня до Служби Порятунку надійшло повідомлення від небайдужої жінки про те, що 9-ти річна дівчинка знаходячись вдома сама, вилізла з вікна квартири на 2-му поверсі.

Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Дівчинка стояла на скрутці інтернет кабелів і  ледве трималася  руками за підвіконня. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце та за допомогою висувної драбини, піднялися до наляканої бешкетниці та повільно спустили на землю. Дитину майже одразу передали стурбованій мамі, яка одразу прибігла з роботи, як тільки побачила пожежну машину у напрямку свого будинку.

Як дівчинка опинилася на тому боці віконної рами та втрималась на кабелях - досі невідомо.

А вам, дорослі, вкотре нагадаємо цим випадком про те, як важливо навчати правилам безпеки своїм дітей, і ні в якому разі не залишати дітей без нагляду вдома самих, не важливо якого вони віку! Бережіть найцінніше!, - написали рятувальники. 


Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Одещині поліцейські врятували літню жінку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі та ледь не вмерла від зневоднення й переохолодження. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися