На Одещині патрульні затримали закладчика наркотичних речовин: деталі

Поліцейські виявили 37 місць з схованими речовинами

Учора до поліцейських міста Ізмаїл звернулись небайдужі громадяни та повідомили про підозрілого чоловіка, який начебто розповсюджував наркотичні речовини, роблячи схованки містом. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Патрульні опитали очевидців, з'ясували як виглядає чоловік та напрямок в якому він пішов. Обстежуючи прилеглу територію, інспектори виявили чоловіка схожого за описом. Побачивши службовий автомобіль поліції, він намагався уникнути спілкування з охоронцями порядку та змінив напрямок руху. Патрульні зупинили його.

Під час поверхневого огляду у нього виявили чотири згортки з речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Також, у громадянина знайшли фотографії місць де він, ймовірно, вже заховав заборонені речовини.

“На місці працювала слідчо-оперативна група. Під час пошукових заходів, поліцейські виявили 37 місць з схованими речовинами. Вилучені речовини направлені на експертне дослідження”, - йдеться в повідомленні. 

“Коментарі” писали, що правоохоронці викрили одесита у збуті кокаїну. Правоохоронці затримали чоловіка на одній із вулиць міста, куди він прибув на таксі із партією кокаїну. Для конспірації своїх намірів чоловік взяв із собою маленьку доньку, а “товар” поклав до її наплічника, попередньо запакувавши у поліетиленові пакети та пачки з-під дитячих солодких паличок.

Нагадаємо, що поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно злочинної групи торговців канабісом. За інформацією правоохоронців, чоловіки продавали наркотичні речовини в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися