В Одесі справу наркоторговців, які продавали заборонені речовини, відправили до суду

Правопорушникам загрожує до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна

Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно злочинної групи торговців канабісом. За інформацією правоохоронців, чоловіки продавали наркотичні речовини в Одесі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Так, правоохоронці з’ясували, що план злочинної наркодіяльності в Одесі розробив 44-річний місцевий мешканець, а чоловіків віком 22 та 23 років він залучив у якості виконавців. Лідер групи організовував поставку “товару”, а його помічники вже безпосередньо доставляли кілентам наркотичні речовини. .

Під час  обшуків за місцем мешкання чоловіків правоохоронці також вилучили канабіс та його екстракт. Походження наркотичного засобу підтвердили експертними висновками.

“За наявності достатньої доказової бази, яку зібрали правоохоронці, слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури висунули правопорушникам обвинувачення, в залежності від скоєного, в організації незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також організації незаконного збуту наркотичних засобів, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби, вчиненні організованою групою, а також у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та незаконному збуті наркотичних засобів, вчинених повторно, за попередньою змовою групою осіб, якщо предметом таких дій були особливо небезпечні наркотичні засоби, вчинені організованою групою. Ці злочини кваліфікуються за ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307 та ч. 3 ст. 307  Кримінального кодексу України”, - йдеться в повідомленні.

“Коментарі” писали, що поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися