В Одесі судитимуть подружні пари, які розповсюджували наркотики та психотропи

Усім п’ятьом членам угруповання правоохоронці висунули обвинувачення

Поліцейські відправили на лаву підсудних банду, яка займалась розповсюдженням наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів на території Одеси. Організаторка наркобізнесу  – киянка. На неї працювали дві подружні пари з Одеси та Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Усім п’ятьом членам угруповання правоохоронці висунули обвинувачення. Викрили чоловіків і жінок віком від 24-х до 44-х років. Під час слідства правоохоронці встановили, що організаторка угруповання забезпечувала доставку з Києва до Одеси великих партій метадону та димедролу, за допомогою інтернету підшукувала покупців на незаконний товар, приймала замовлення та оплату від клієнтів, виплачувала грошову винагороду своїм спільникам.

Сімейна пара з Одеського району, яка входила у стійке злочинне об'єднання, відповідно до своїх обов’язків, зберігала заборонені речовини за місцем мешкання, подрібнювала, змішувала, фасувала і передавала цивільному подружжю з Одеси, що виконувало обов’язки кур'єрів-закладчиків. 

Правоохоронці задокументували декілька фактів безпосереднього збуту зловмисниками вищевказаних заборонених речовин. Крім цього, під час обшуків вилучили  готовий до збуту товар вартістю, за цінами "чорного ринку", 215 тисяч гривень, а також спеціальне обладнання та засоби для фасування.

Обвинувальні акти скеровані до суду. Правопорушникам загрожує до 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Організаторка з одним спільником перебувають у слідчому ізоляторі, двоє підозрюваних вийшли з СІЗО, сплативши визначену судом заставу, одна жінка – під домашнім арештом.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на прикордонному пункті Білгород-Дністровського загону на Одещині була викрита контрабанда наркотичної речовини. Також було виявлено приладдя для її споживання. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися