В Одесі у чоловіків виявили майже 150 згортків з наркотичною речовиною

На місце події працювали слідчі, які надалі будуть з'ясовувати всі обставини

В Одесі інспектори патрульної поліції затримали закладчика, у якого виявили 148 згортків з наркотичною речовиною. Так, в суботу вдень, патрулюючи Київський район міста, інспектори звернули увагу на двох чоловіків, які, побачивши службовий транспортний засіб, різко змінили рух, намагаючись їх уникнути.  Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області
Коли правоохоронці під'їхали ближче, чоловіки почали тікати. Поліцейські почали їх переслідувати. Одному з чоловіків вдалось втекти, другого, наздогнали.
Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у нього 148 згортків з невідомим вмістом. Зі слів затриманого, це наркотичні препарати — екстазі, марихуана та амфетамін. Також, він зізнався, що займається розповсюдженням наркотичних речовин.
Також, аби його не притягли до відповідальності, затриманий неодноразово пропонував інспекторам "порішати" питання й пропонував чималу суму грошей.

“На місце події працювали слідчі, які надалі будуть з'ясовувати всі обставини. Загалом за вихідні було виявлено 8 фактів незаконного обігу наркотичних речовин”, - йдеться в повідомленні поліції.

“Коментарі” писали, що поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області.  Співробітники поліції володіли інформацією щодо незаконної діяльності на території власних домоволодінь двох мешканців одного із дачних масивів Роздільнянщини. Саме тому, правоохорнці провели у них обшуки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися