Вирощували наркотики на городі: на Одещині затримали жінку та чоловіка

За даними фактами слідчі розпочали кримінальні провадження

Поліцейські викрили двох жителів Роздільнянського району у наркозлочинах. Наразі чоловікам загрожує від штрафу до обмеження волі. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Співробітники поліції володіли інформацією щодо незаконної діяльності на території власних домоволодінь двох мешканців одного із дачних масивів Роздільнянщини. Саме тому, правоохорнці провели у них обшуки. 

На присадибній ділянці жінки поліцейські виявили 40 висаджених та дбайливо оброблених рослин конопель, а в одній із кімнат будинку у пакеті – майже 200 грамів речовини рослинного походження, схожої на канабіс. Правопорушниця зізналася, що вирощувала коноплі та виготовляла речовину із наркотичним вмістом для власного вживання. 

А на прибудинковій території чоловіка правоохоронці виявили висушені гілки конопель вагою близько трьох кілограмів. Зі слів громадянина, він сам їх виростив і мав намір подрібнити та вживати.

“Дізнавачами територіального підрозділу поліції розпочаті кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 та ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п'ятдесяти рослин. Виявленні рослини та речовини правоохоронці вилучили та скерували на дослідження. За результатами експертних висновків поліцейські вирішуватимуть питання щодо повідомлення фігурантам про підозру, в залежності від скоєного. Слідство триває”, - повідомив тимчасовий виконувач обов’язків Роздільнянського районного відділу поліції Віктор Дудка.

“Коментарі” писали, що одеські поліцейські виявили двох чоловіків, які зберігали зброю та наркотики власнім домі. Правоохоронці вилучили небезпечні та заборонені предмети та оголосили про підозру.  Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися