Незвичайна схованка: на Одещині затримали іноземця з наркотиками

Незаконний вантаж виявив службовий собака

У Болграді поліцейські викрили 43-річного іноземця, який намагався вивезти наркотичний засіб через кордон. Під час паспортного контролю у нього під сидінням велосипеда виявили пакет з канабісом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Спеціальна група поліції вилучила наркотик та підтвердила його характер як особливо небезпечного наркотичного засобу. Наразі слідчі направили речовий доказ на експертизу, щоб встановити його вагу. Іноземця затримали та повідомили про підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України, що передбачає незакінчений замах на контрабанду наркотиків.

Відповідно до закону, за такі дії йому загрожує від восьми до десяти років ув'язнення з конфіскацією майна. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, поліція Одеси виявила злочинне угруповання, яке займалося збутом наркотиків та психотропів, що призвело до мільйонних прибутків для зловмисників. Правоохоронці документували діяльність правопорушників та вилучили з незаконного обігу понад чотири кілограми канабісу, амфетаміну, PVP та креку.

Крім того, на міжнародному пункті пропуску "Орлівка" при в’їзді в Україну службовий пес прикордонників виявив психотропну речовину, яка відноситься до особливо небезпечних. 39-річна жителька Києва прибула на автомобілі Mitsubishi. Під час огляду транспортного засобу прикордонний собака, спеціалізований на пошуку наркотиків, сигналізував про наявність підозрілого вмісту. Під час перевірки особистих речей жінки було виявлено шість згортків з порошкоподібною речовиною – метилоном, обіг якої на території України заборонено.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися